Ajankohtaista

 

PELASTETAAN UMO JAZZ ORCHESTRA!

UMO Jazz Orchestra on maamme ainoa päätoiminen big band, ja sen rooli kotimaisessa jazz- ja rytmimusiikkikulttuurissa on merkittävä. Nyt UMOn toiminnan tulevaisuus on vaakalaudalla puutteellisen julkisen rahoituksen vuoksi. Vetoa Freelancemuusikot ry:n johtokunnan kanssa päättäjiin, että UMO Jazz Orchestran tulevaisuus turvataan pitkäkestoisella ratkaisulla – allekirjoita adressi:

https://www.adressit.com/pelastetaanumo

Tulevana sunnuntaina 19. elokuuta UMO esiintyy Kaivarin kesäkonsertissa solistinaan Paperi T. Nähdään Kaivarissa!

https://www.helsinginjuhlaviikot.fi/ohjelma/kaivarin-konsertti/

 

FREELANCEMUUSIKOT RY.N VUOSIKOKOUS 23.3.18 PAIKKA ON VAIHTUNUT

Freelancemuusikot ry:n vuosikokous pidetään 23.3.2018 klo 18.00. Aiemmin ilmoitetusta poiketen vuosikokous pidetään ravintola Teatterin Kellobaarissa (Pohjoisesplanadi 2, 00130 Hki).

Ravintola Bakficka (Pohjoisesplanadi 33), jossa kokous oli tarkoitus pitää, lopettaa yllättäen toimintansa. Virheellinen tieto kokouksen paikasta on 22.2. ilmestyneessä Muusikko-lehdessä. Pahoittelemme muutosta.

Freelancemuusikot ry:n johtokunta

 

Muusikkojooga

Freelancemuusikot ry:n järjestämä muusikkojooga Muusikkojen liiton jäsenille jatkuu syksyllä 2017. Muusikkojooga järjestetään tiistaisin 12.9. alkaen klo 13.30-15.00 Hima Happiness -joogastudiolla. Kurssin ohjaajana toimii joogaopettaja Sami Alanen.

Paikka: Hima Happiness (Siltavuorenranta 16, Helsinki)
Lisätiedot: jaakko.kamarainen@helsinki.fi