Jäsenyys


Yhdistyksemme jäsenenä käytettävissäsi ovat Muusikkojen liiton tarjoamat jäsenedut kuten laki-, sopimus-, vero- ja yrittäjäneuvonta, taiteilijaresidenssit ja vakuutukset. Kaikki ajantasaiset jäsenedut ja palvelut voit tarkistaa Muusikkojen liiton www-sivuilta.

Muusikoiden puolesta sopimukset solmii ja tariffit vahvistaa Muusikkojen liitto. Ajantasaisen sopimustilanteen voit tarkistaa täältä.

Freelancemuusikot järjestää ajankohtaisia seminaareja, koulutustilaisuuksia, jameja ja liikuntatapahtumia sekä jakaa stipendejä. Toiminnan päämäärä on tukea jäsenten keskinäistä verkostoitumista ja yhteisöllisyyttä sekä edistää heidän edellytyksiään työskennellä musiikkialalla.

Liity jäseneksi
 

Voit liittyä Freelancemuusikot ry:n jäseneksi täyttämällä jäsenhakemuksen Suomen Muusikkojen Liiton www-sivuilla. Hakemusta täyttäessäsi valitse paikallisyhdistykseksi Freelancemuusikot ry. Hakemuksesi toimitetaan Freelancemuusikot ry:n johtokunnan käsiteltäväksi.

Hakemukseen liittyvissä kysymyksissä ole yhteydessä Suomen Muusikkojen liiton toimistoon sähköpostitse sml@muusikkojenliitto.fi tai puhelimitse (09) 6803 4070.

Muusikkojen liitto koostuu muusikoista ja Freelancemuusikot ry koostuu freelancemuusikoista – niin yksinkertaista se on!

Photo by riccardo67/iStock / Getty Images