Ajankohtaista

VUOSIKOKOUS

Freelancemuusikot ry:n sääntömääräinen vuosikokous pidetään torstaina 14.3.2019 klo 18.00 Radisson Blu Plaza hotellin takkahuoneessa osoitteessa Mikonkatu 23, 00100 Helsinki

Kokouksessa käsitellään vuosikertomus ja tilinpäätös 2018, päätetään tili- ja vastuuvapauden myöntämisestä tilivelvollisille sekä käsitellään muut sääntöjen 13 §:n määräämät asiat. Ruokatarjoilua. 

Tervetuloa! Johtokunta

G JAM!

G Livelab, Muusikkojen liitto, Freelancemuusikot ry ja Radio Helsinki kutsuvat muusikot ja musiikin ystävät nauttimaan spontaanista musisoinnista Helsingin monipuolisimpien jami-iltojen merkeissä. Jameissa house band valitsee musiikillisen teeman, ja soitto jatkuu sinne minne musiikki ja jammailijat sitä kuljettavat. Kevään ensimmäistä jamisessiota isännöi Anssi Kelan taustayhtye.

Ovet aukeavat klo 20 ja soitto soi iltamyöhään. Tapahtumaan on vapaa pääsy. Tervetuloa mukaan!

FREELANCE- STIPENDI Jouni Järvelälle

Tämän vuoden Freelancemuusikot ry:n stipendin sai saksofonisti Jouni Järvelä. Stipendin perusteena oli Jouni Järvelän tekemä pyyteetön työ UMO Jazz Orchestra:n eteen.

Stipendin luovuttivat 11.12.18 puheenjohtaja Pekka Lehti ja varapuheenjohtaja Jaakko Kämäräinen. 

PELASTETAAN UMO JAZZ ORCHESTRA!

UMO Jazz Orchestra on maamme ainoa päätoiminen big band, ja sen rooli kotimaisessa jazz- ja rytmimusiikkikulttuurissa on merkittävä. Nyt UMOn toiminnan tulevaisuus on vaakalaudalla puutteellisen julkisen rahoituksen vuoksi. Vetoa Freelancemuusikot ry:n johtokunnan kanssa päättäjiin, että UMO Jazz Orchestran tulevaisuus turvataan pitkäkestoisella ratkaisulla – allekirjoita adressi:

https://www.adressit.com/pelastetaanumo

Tulevana sunnuntaina 19. elokuuta UMO esiintyy Kaivarin kesäkonsertissa solistinaan Paperi T. Nähdään Kaivarissa!

https://www.helsinginjuhlaviikot.fi/ohjelma/kaivarin-konsertti/

MUUSIKKOJOOGA

Freelancemuusikot ry:n järjestämä muusikkojooga Muusikkojen liiton jäsenille jatkuu keväällä 2019. Muusikkojooga järjestetään tiistaisin 8.1.2019. alkaen klo 13.30-15.00 ILO Tribe -joogastudiolla. Kurssin ohjaajana toimii joogaopettaja Sami Alanen.

Paikka: ILO Tribe-joogastudio (Siltavuorenranta 16, Helsinki)
Lisätiedot: jaakko.kamarainen@helsinki.fi