Jäsenyys


Yhdistyksemme jäsenenä käytettävissäsi ovat Muusikkojen liiton tarjoamat jäsenedut kuten laki-, sopimus-, vero- ja yrittäjäneuvonta, taiteilijaresidenssit ja vakuutukset. Kaikki ajantasaiset jäsenedut ja palvelut löydät Muusikkojen liiton nettisivuilta.

Muusikkojen puolesta sopimukset solmii ja tariffit vahvistaa Muusikkojen liitto. Ajantasaiset sopimukset ja voit tarkistaa täältä.

Freelancemuusikot ry järjestää muun muassa seminaareja, koulutustilaisuuksia, jameja ja liikuntatapahtumia sekä jakaa stipendejä. Toiminnan päämäärä on tukea jäsenten keskinäistä verkostoitumista ja yhteisöllisyyttä sekä edistää heidän edellytyksiään työskennellä musiikkialalla.

Liity jäseneksi
 

Voit liittyä Freelancemuusikot ry:n jäseneksi täyttämällä jäsenhakemuksen Muusikkojen liiton nettisivuilla. Hakemusta täyttäessäsi valitse osastoksi Freelancemuusikot ry. Hakemuksesi toimitetaan Freelancemuusikot ry:n johtokunnan käsiteltäväksi.

Hakemukseen liittyvissä kysymyksissä ole yhteydessä Muusikkojen liiton toimistoon sähköpostitse sml@muusikkojenliitto.fi tai puhelimitse (09) 6803 4070.

Muusikkojen liitto koostuu muusikoista ja Freelancemuusikot ry koostuu freelancemuusikoista – niin yksinkertaista se on!

Photo by riccardo67/iStock / Getty Images